پایان روزها در سینمای هالیوود
"پایان روزها در سینمای هالیوود" عنوان قسمت 21 از مجموعه مستند "... و. اینک آخرالزمان" است که ساعات 12/45 ، 19/45 و 22/35 جمعه 9 تیرماه از شبکه خبرپخش می شود.
در این قسمت به بروز تفکرات کابالایی در سینمای آخرالزمانی و فیلم های شاخص آن پرداخته می شود. مهمترین ظهور تفکرات آخرالزمانی کابالایی را در دو فیلم رمز داوینچی (2005) و فرشتگان و شیاطین (2009) هر دو نوشته دن براون با فیلمنامه هایی از آکیوا گلدزمن و دیوید کوئپ و با کارگردانی ران هاوارد می توان رویت کرد. در فیلم "رمز داوینچی" در واقع کد رمز بسیاری از تولیدات هالیوود برای مخاطب گشوده می شود. در این فیلم ضمن روایت تحریف گرانه و مظلوم نمایانه ای از چگونگی رخداد جنگ های صلیبی و ماجرای شوالیه های معبد و شکل گیری فرقه های مخوف کابالا و فراماسونری ، خانقاه صهیون و انجمن برادری فراماسونی را حافظ جام مقدس و نسل عیسی مسیح و مریم مجدلیه دانسته که از همان نسل، منجی آخرالزمان بیرون خواهد آمد. منجی که درفیلم "رمز داوینچی" همان سوفی دخترخوانده سونیه، از مسئولین موزه لوور پاریس بود.
در این نوع تفکر که امروزه بر اندیشه های آخرالزمانی غرب صلیبی/صهیونی غالب است، منجی آخرالزمان و مسیح موعود، لزوما حضرت عیسی بن مریم (ع) نیست . چنانچه آن حضرت را در این تفکر عیسای بشارت دهنده خوانده اند و عیسی مسیح یا همان مسیح موعود را عیسی بن داوود می دانند که از نسل عیسی بن مریم و مریم مجدلیه است که این نگرش را به آثار آخرالزمانی سینمای غرب نیز منتقل کرده اند، از همین رو در برخی فیلم ها، مسیح موعود یک زن(مثل فیلم"رمز داوینچی") است یا مانند فیلم "قطب نمای طلایی" دختری نوجوان است یا امثال هری پاتر یا فرودو ( در فیلم"ارباب حلقه ها") یا لوک اسکای واکر ( در فیلم"جنگ های ستاره ای") و یا اصلان ( در سری فیلم های "نارنیا") است و یا اصلا این منجی ، خود رییس جمهور آمریکا است آنچنان که در فیلم " امگا کد2: مگیدو" با آنتی کرایست یا ضد مسیح (دجال) می جنگد و پیروز می شود.
تولید این گونه فیلم ها هرچه که به پایان قرن بیستم و انتهای هزاره دوم میلادی نزدیک شدیم ، روند افزون تری به خود گرفت و به شکل صریح تر و روشن تر موضوع خویش را به نمایش گذارد. از جمله اینکه مستقیما به ماجرایی تحت عنوان "پایان روزها" پرداخت که پایان هزاره را مصادف با وقایعی تعیین کننده در سرنوشت بشریت می دانست. وقایعی که در آستانه غلبه شر بر کلیت جهان ، ناگهان توسط یک منجی تغییر جهت پیدا کرده و به نابودی شر و حاکمیت خیر می انجامید. فیلم هایی همچون "ماتریکس"(برادران واچفسکی-1999)که انسان را به حس تکنولوژی تبدیل می نمود، یعنی یک نیمه انسان / نیمه ربات بایستی بر علیه حاکمیت شبکه ضد بشری اقدام کرده و جهان را به مرکزیت تنها مکان باقیمانده برای بشر آزادیخواه (که در فیلم صهیون نام داشت!) نجات می بخشید .
در این قسمت از مجموعه مستند "...و اینک آخرالزمان " شاهد تصاویر و بخش هایی از فیلم های ذیل هستیم:
"رمز داوینچی"، "فرشتگان و شیاطین"، "ترمیناتور 2: روز داوری"، "ماتریکس"، "جنگ های ستاره ای"، "نارنیا"، "قطب نمای طلایی"،"هری پاتر"،"ارباب حلقه ها"،"امگا کد 2: مگی دو"،"لوتر"،" روز استقلال" ، " مریخ حمله می کند" ، "هل بوی" ، "بت من" ، "اسپایدرمن" ، "نبرد: لس آنجلس" ، "تایتانیک". همچنین بخشی از مصاحبه جیمز کامرون پس از نمایش فیلم "تایتانیک" پخش می شود که کامرون در آن ، صراحتا فیلم خود را یک فیلم آخرالزمانی خوانده است.
مجموعه مستند "...و اینک آخرالزمان" به نویسندگی و کارگردانی سعید مستغاثی توسط رضا جعفریان در 30 قسمت برای گروه سیاسی شبکه خبر تهیه شده است.