بازهم ابوجهل ها خاکستر می ریزند!
باردیگر اهانت علنی به اصطلاح مدعیان تمدن غرب به ساحت مقدس حضرت رسول اکرم (ص) ، نه تنها قلوب یک و نیم میلیارد مسلمان را جریحه دار کرد بلکه دل های همه پیروان ادیان توحیدی و تمامی آزادگان جهان را به درد آورد. چراکه محبوبیت پیامبر اسلام ، قرن هاست که قلوب همه بشریت را تسخیر کرده است .
شاید از همین روست که لئون تولستوی نویسنده شهیر روسی در نامه ای در پاسخ خانم یلنا یفسیماونا (واکیلاوا) مادری روسی (که درباره مسلمان شدن یکی از پسرانش سوال کرده بود) به تاریخ 15 مارس 1909 نوشت :
"...در مورد این که دین اسلام و تعلیمات محمدی در مقابل مسیحیت بسیار با ارزش تر و دارای مقامی والاتر است و خصوصیات بیشتری دارد و این که فرزندان شما در راه این تفکر آسمانی خدمت میکنند با تمام قلبم با آنها بوده هم فکر و به آنها تبریک میگویم.هم اینک کسی که این سطور را برای شما مینویسد یک مسیحی است و با این که به تعلیمات مسیحیت سالها عمل کرده ، اما باید بگویم که دین اسلام و تعلیمات محمدی با تمام خصوصیاتش و آن چنان که در ظاهر دیده میشود بسیار بسیار از مسیحیت کاملتر و باارزشتر میباشد... دین اسلام دور از مسایل غیر طبیعی است. در رأس آن حضرت محمد (ص) وجود دارد که در تعلیمات خود اساس تمام ادیان مقدس را در خود دارد و با خیلی از حقایق دین مسیحیت نیز همگامی و نزدیکی دارد. زیرا پایه ادیان الهی خداست. تعالیم ادیان نیز در جهت تشویق انسانها در ایمان به خداست. بنابر این آنچه این تبلیغ و وظیفه را بهتر به انجام برساند احترام بیشتری خواهد داشت و آن دین اسلام است..."
این بار دیگر صهیونیست ها خود بدون پرده پوشی وارد میدان شدند و اگرچه یک گروهک تروریستی اجاره ای را برای اجرای طرح خود ، اجیر کردند اما این بار زودتر از آنچه تصور می کردند ، دستشان رو شد و آش آنقدر شور شد که به قول معروف خان هم فهمید.
چنانچه جیمی کارتر، رئیسجمهور اسبق ایالات متحده در یک گفتوگوی تلویزیونی اسراییل را متهم درجه اول حمله مسلحانه و تروریستی به دفتر نشریه شارلی ابدو دانست. نشریه ای هتاک به ساحت مقدس پیامبر اعظم صلی الله و علیه و آله که پس از آن حمله مسلحانه با حمایت رسمی دولت های غربی و در تیراژ میلیونی مجددا به لجن پراکنی علیه پیامبر خاتم صلوت الله علیه و آله پرداخت. جیمی کارتر در پاسخ به سوالی درباره علت حملات اخیر در فرانسه، ادامه درگیریها بین فلسطین و رژیم صهیونیستی را یکی از ریشههای این حملات دانست اما رئیسجمهور ترکیه نیز که در ابتدا این حمله را به القاعده یمن (هم پیمان خلافت ضداسلامی عراق و شام) نسبت داده بود از آنجا که موضع خود را بهخاطر حمایتهایش از داعش در معرض خطر می دید، از این هم فراتر رفت و تلویحا سازمانهای اطلاعاتی غربی و اسرائیلی را عامل حادثه جلوه داد. اردوغان گفت دولتهای غربی در مواضع خود در قبال حمله به دفتر مجله شارلی ابدو و گروگانگیری در سوپرمارکت یهودی در پاریس، ریاکاری میکنند.
در میان رسانههای جریان اصلی غرب ،یک نشریه اقتصادی آمریکایی-آلمانی به نام IBTIMES انگشت اتهام را به سمت اسرائیلیها گرفت و نوشت که تلاشهای آشکار صهیونیستها برای بهرهبرداری از این مساله ازجمله حضور نتانیاهو و وزرایش در راهپیمایی پاریس، دفن کردن قربانیان یهودی گروگانگیری جمعه در سرزمینهای اشغالی و برگزاری مراسم یادبود جداگانه برای قربانیان حوادث اخیر، ناخودآگاه حمله به «شارلی ابدو» را شبیه عملیات پرچم دروغین موساد در واقعه «سوزاناه» قاهره کرده است. (واقعه ای که در جولای 1954 و با انفجار بمب در ساختمان های وابسته به آمریکا و انگلیس در قاهره و اسکندریه رخ داد و گروه اخوان المسلمین را مورد اتهام قرار داد. اگرچه در همان زمان و چند ماه بعد از آن حادثه وزیر کشور مصر از متلاشی شدن یک شبکه جاسوسی اسرائیلی متشکل از 13 نفر خبر داد و آنها را عاملان بمبگذاریهای قاهره و اسکندریه معرفی کرد ولی سرانجام 50 سال بعد و در سال 2005 رئیس رژیمصهیونیستی با اهدای نشان اقتدار به خانوادههای جاسوسان آن واقعه، ابهامات را از بین برد و به دست داشتن موساد در آن عملیات که با کد رمز «سوزاناه» انجام شده بود و بعداً به ماجرای «لاون» معروف شد اعتراف کرد).
اما روزنامه IBTIMES ، سومین روزنامه اقتصادی پرتیراژ جهان در آغاز هفته پیش گزارشی از نقش نیروهای موساد در حادثه حمله به دفتر نشریه طنز «شارلی ابدو» را منتشر کرد که مجبور شد ساعاتی بعد آن را از خروجی سایت خود حذف کند.
اما به هرحال همه این ماجراها باعث شد تا نشریه فوق گستاخ تر و این بار با حمایت همه جانبه دولت های غربی به میدان آمده و همچون اسلاف 1400 سال پیش خود ، ابوجهل وار ، رسول مکرم اسلام صلی الله علیه و آله را مورد توهین قرار دهد. آنچه که بیش و پیش از هر موضوعی وحشت سردمداران این جریان را از نفوذ روزافزون اسلام آشکار می سازد و طرفه آنکه در این میان خیلی ها که تا همین چندی پیش، مدعی احترام به عقاید و افکار دیگران بودند، نقاب از چهره برداشته و با مسئولین نشریه "شارلی ابدو" اعلان هم موضعی کردند از جمله هالیوودی ها در جریان برگزاری مراسم گلدن گلوب که با پلاکارد "من شارلی هستم" ، این موضع هتاکانه و تروریستی را فریاد زدند و متاسفانه برخی خود باختگان داخلی نیز آن را تیتر و عکس روی جلد نشریه شان کردند!!
وحشت این کانون های دسیسه گر از گسترش روزافزون اسلام در قلب اروپا ، دیگر موضوعی پنهان کردنی نیست. چند سال پیش بود که رسانه ها خبر دادند که مسئولین دولت سوییس ناچار شده اند برای پخش علنی اذان از مساجد ، مجوز صادر کنند و چند ماه بعد روزنامه معتبر "لوفیگارو" براساس آماری حیرت انگیز ، فاش ساخت که تا 20 سال آینده ، اسلام ، مذهب اول بلژیک خواهد شد.
خانم "ممسن" ، استاد دانشگاه استانفورد کالیفرنیا، در مورد نفوذ اسلام و برخوردهای هتاکانه و بی شرمانه برخی از رسانه های غرب با آن و پیامبر عظیم الشانش در همان زمان طی یک سخنرانی گفت :
"...ظهور اسلام در پرتو مجاهدت های نبی اکرم(ص) و اهلبیت علیهم السلام نقطه عطف تاریخ بشری است،به گونه ای که بدون این نقطه عطف آسمانی هرگز تمدن هایی چون روم، مصر و ایران باستان راهی به تمدن کنونی نداشتند. دلایل تاریخی این حقیقت غیر قابل انکار بی شمار است. یکی از این دلایل اقرار مکرر دانشمندان اسلامی و خصوصاً غیر اسلامی و اروپایی به این حقیقت عظیم است که نمونه کوچکی از آن را هم اکنون پیش رو دارید. متأسفانه جامعه به ظاهر پیشرفته غرب صهیونیزم زده برای مقابله با تعالیم ادیان آسمانی خصوصاً اسلام عزیز جنگ روانی گسترده ای را آغاز نموده که پیشقراولان آن سردمداران شناخته شده آمریکا و اسرائیل هستند. با کمال تعجب داعیه داران دروغین تمدن و حقوق بشر به علت ضعف و زبونی در مصاف با نورانیت آفتاب عالمگیر محمدی(ص) عقده گشایی نموده، بی ادبی پیشه کرده و به ساحت مقدس پیامبر عظیم الشان اسلام اسائه ادب نموده اند. خوشبختانه دانشمندان بنام این جوامع برخلاف تلاش های مذبوحانه و توهین آمیز نه تنها پیامبر اسلام را از بزرگان طراز اول تمدن دینی می دانند بلکه با صراحت تمام بر جهانی شدن دین اسلام بعلت مزایای بی شمار آن اقرار نموده اند. دقیقاً همین نکته مهم است که خاطر توهین کنندگان را به درد آورده و آنها را به ورطه بی فرهنگی و توهین کشانده است. از سوی دیگر در پوشش این اسائه ادب به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) درصددند واکنش جهان اسلام را مورد ارزیابی قرار داده تا با سناریوهای جدید فشارهای بیشتری را بر مسلمانان جهان به ویژه جمهوری اسلامی ایران وارد کنند..."
اما همچنان حکایت دیگر این پرده دری ، از پرده برافتادن بسیاری از ادعاها و سرو صداهای دمکراسی طلبی و آزادیخواهی این حضرات است که به خواست خدا هر زمان بیشتر و بیشتر کوس رسوایی خود را به صدا درمی آورند. نکته قابل تامل اینجاست که در نظر این مدعیان دمکراسی ، اهانت و توهین به یک پیامبر الهی ، آن هم پیامبری که بیش از 5/1 میلیارد پیرو دارد و در میان 5/4 میلیارد دیگر ساکنان کره خاکی نیز مورد احترام و اقتدای بسیاری است ، از تبعات دمکراسی محسوب شده و باید آن را تحمل کرد ولی حتی سوال و تحقیق درباره واقعه ای تحت عنوان کشتار یهودیان در جنگ دوم جهانی، با تلقی شدن جریحه دار کردن احساسات نهایتا چند میلیون یهودی (که بسیاری از آنها اساسا موضعی دربرابر واقعه فوق ندارند) جرم است و اگر کسی بگوید مثلا به جای 6 میلیون یهودی ، 5/5 میلیون در آن جنگ کشته شدند ، بایستی محاکمه شده و به زندان محکوم شود!! با این وصف که در اینجا هیچ توهینی حتی به آنها که واقعه هلوکاست را صحیح می دانند ، نشده بلکه فقط باب بحث و تحقیق درباره یک واقعه تاریخی باز شده است.
این درحالی است که در دین اسلام نه تنها کوچکترین اسائه ادب به ساحت هیچیک از پیامبران الهی جایز نیست ، بلکه گناهی بزرگ برشمرده می شود و احترام و تکریم همه پیغمبران خدا براساس نص صریح قرآن کریم ، واجب به شمار می آید. یعنی در روش آزادیخواهی مورد ادعای آقایان ، جریحه دار کردن قلب 5/1 میلیارد مسلمان و صدها میلیون موحد و آزادیخواه دنیا ، عین دمکراسی است ولی سوال کردن درباره یک واقعه تاریخی که مورد نظر چند میلیون یهودی است ، جرم بوده و حکم زندان دارد.
جالب اینکه دیوید ایروینگ ، مورخ سرشناس بریتانیایی که در سال 2006 به جرم "انکار اتاق های گاز در آشویتس" طی سخنرانی 17 سال قبلش (در سال 1989) در حالی در انگلیس محکوم به 3 سال زندان شد که ابراز داشت در سال 1991 حرفش را پس گرفته و دیگر به آنچه درباره هلوکاست گفته، معتقد نیست! راستی به یاد انگیزاسیون قرون وسطی نمی افتید؟ حتی نوع ادبیات شان هم تکرار همان ادبیات قرون وسطایی است! ، توجه کنید که در اطلاق اتهام سوال از هلوکاست می گویند : "انکار هلوکاست"!! و محققان و پژوهشگران این حوزه را "منکرین هلوکاست" می خوانند!!!